De aanmelding

Loop jij vast in het leven met jouw verslaving of obsessief gedrag? Heb jij al contact gezocht met iemand van jouw familie of vrienden? Je staat er niet alleen voor. Ben jij op zoek naar professionele hulp van een team met een eigen kliniek in een rustgevende omgeving? Wacht dan niet langer en vraag ons om hulp.

Hoe werkt een aanmelding?

Bel ons of meld je online aan

De screening

De intake

Behandeladvies (start behandeling)

Aanmelden, de eerste stap..

Wij begrijpen het heel goed dat een aanmelding een moeilijke maar dappere stap is. Wanneer jij je aanmeldt dan ben je verzekerd van goede en deskundige hulp van een uniek en divers team. Op onze website vind je verder veel informatie over onze behandelingen en mogelijkheden. Promentis SGGZ biedt klinische behandelingen aan met een duur van ongeveer 6 weken.

Mijn aanmelding, hoe doe ik dat?

Om je aan te melden bij Promentis heb je een verwijzing van je huisarts nodig. Vervolgens kun je jezelf aanmelden bij ons. Na jouw aanmelding volgt een screening en indien jouw klachten bij ons behandeld kunnen worden een intakegesprek om na te gaan wat er aan de hand is. Op basis daarvan stellen we samen een behandelplan op en spreek je af hoe lang de behandeling zal duren. Daarna start je behandeling.

Marloes

Marloes - Psycholoog

Evy

Evy - Psycholoog

Olivier

Olivier - Psycholoog

Neem een kijkje in onze kliniek!

Ben jij benieuwd hoe onze kliniek er van binnen uitziet en wat je kunt verwachten?
Bekijk de video voor sfeerimpressies van onze kliniek in Sint-Oedenrode.

Geen lange wachttijden

Omdat wij geen lange wachttijden hebben kun je bij ons snel terecht voor een intakegesprek. Als jij klaar bent om aan jezelf te werken en jezelf een nieuw leven te gunnen neem dan vandaag contact met ons op om je aan te melden voor een intakegesprek.

Heb je twijfels?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden. Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden en werkwijze. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!