Ons team gaat jou helpen

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving. Maak kennis met ons team van behandelaren!

afkickkliniek ingang

Secretaresse

Mandy

Bestuur

Pascale

Esther
PMT/vak-therapeut

Esther

Sociotherapeut

Magali

GZ-psycholoog

Eva

Evy
Psycholoog

Evy

Olivier
Psycholoog

Olivier

Psycholoog

Erwin

Maatschappelijk werker

Reg

Koen
Sociotherapeut

Koen

Marloes
Psycholoog

Marloes

Nikita
GGZ-Agoog

Nikita

Verpleegkundige

Sjors

Hans
Woonbegeleider

Hans

Frauke
Vaktherapeut

Frauke

Twan
Verpleegkundige

Twan

Verpleegkundige

Irene

Thea
Psycholoog

Thea

Marije
Sociotherapeut

Marije

Kok

De Huiskok

Suzanne
Tuintherapeut

Suzanne

Secretaresse

Carin

Verpleegkundige

Sandra

Regiebehandelaar

Janno

Secretariaat

Nanna

Psychotherapeut

Josine

Jouw foto hier?

Vacatures

Verpleegkundige

Bart

Woonbegeleider

Christian

Verpleegkundige

Geert-Jan

Opname coƶrdinator

Nancy

Verpleegkundige

Patricia

Psycholoog

Lindsey

Stagiaire

Nikkie

Verslavingsarts

Natalia

Secretaresse

Mandy

Mijn werkzaamheden als secretaresse zijn ontzettend divers. Ik houd mij bezig met praktische zaken, maar daarnaast hecht ik ook veel waarde aan de cliƫntencontacten. Ik ben blij dat ik een steentje kan bijdragen aan het herstel van cliƫnten. Al is het alleen al door een luisterend oor te bieden, me in te leven en ervoor te zorgen dat praktische zaken vooraf geregeld zijn. Promentis is een fijne, warme en open organisatie. Ik hoop dat je dit ook zo gaat ervaren!

Bestuur

Pascale

Esther

PMT/vak-therapeut

Esther

Sociotherapeut

Magali

GZ-psycholoog

Eva

Door mijn achtergrond als psycholoog ben ik zorginhoudelijk gefocust en gaat mijn aandacht uit naar de menselijkheid binnen de zorg. De grootste waarde voor mij ligt in het contact met de mensen om mijn heen, collega’s niet anders dan cliĆ«nten. Deze persoonlijke benadering zit tevens verankerd in de visie van Promentis. Ik werk graag creatief, innovatief, persoonsgericht en ben soms wat bijzonder in mogelijkheden zoeken tot goede zorg.

Evy

Psycholoog

Evy

Promentis zou ik omschrijven als een persoonlijke, betrokken, hechte en innovatieve organisatie. Promentis is continu in ontwikkeling en er wordt altijd opengestaan voor nieuwe ideeĆ«n. Dit wordt gedaan met het doel om de zorg te blijven verbeteren en aan te kunnen blijven sluiten bij de behoefte van onze cliĆ«nten. Dit maakt het werk bij Promentis dynamisch en dit waardeer ik naast de betrokkenheid ten aanzien van cliĆ«nten en collegaā€™s enorm. In het contact met cliĆ«nten probeer ik er achter te komen wie er tegenover mij zit en te kijken hoe ik aan kan sluiten bij de cliĆ«nt en zijn/haar hulpvraag. Dit doe ik vanuit een persoonlijke, betrokken en doortastende benadering.

Olivier

Psycholoog

Olivier

Promentis is een kleine, hechte organisatie waar een persoonlijke benadering voorop staat. Het is een warme omgeving waar alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Deze persoonlijke benadering probeer ik ook in te zetten in het contact met onze cliƫnten. Ik ben mij er van bewust dat het een hele grote stap is voor iemand om zich aan te melden voor onze zorg. De cliƫnt stelt zich kwetsbaar op en ik vind het daarom erg belangrijk dat cliƫnten in een veilige omgeving terechtkomen waarin zij de vrijheid voelen om zichzelf te laten zien. Ik zoek graag uit wie de persoon is die tegenover mij zit en wat we kunnen doen om een stap in de goede richting te zetten. Dit probeer ik te bereiken met rust, begrip en humor. Samen starten we de weg naar herstel!

Psycholoog

Erwin

Mijn naam is Erwin Buendgens, ik ben 47 jaar, vader van 2 dochters en opa van 2 kleindochters. Verder heb ik een heerlijke grote groenten en fruit tuin met kipjes en eenden, 2 honden en 2 katten.

Ik werk 25 jaar in de gezondheidszorg, van jeugdzorg tot volwassenenzorg, van klinisch tot ambulant en vrijwillige en onvrijwillig. Ik werk als psycholoog bij Promentis en mij kun je dus tegenkomen in de groepsessies en individuele sessies.

Elk mens heeft het verlangen en de potentie om te kunnen groeien, mits zij vrij zijn. Juist in dit laatste zit vaak de moeilijkheid. Ervaringen in het leven, opvoeding, gewoonten en andere zaken kunnen deze vrijheid blokkeren.

Het mooiste aan dit werk is dat je te gast mag zijn in het leven van een ander. Bij Promentis ervaar ik de mogelijkheid om jou te kunnen ontmoeten als je dat toelaat. Ik ben benieuwd en dankbaar voor alle ontmoetingen.

Maatschappelijk werker

Reg

Mijn naam is Reg van der Plas. Met plezier vervul ik de rol van maatschappelijk werker/behandelaar bij Promentis. Je komt mij tegen op verschillende fronten, zoals bij intake, als individueel behandelaar, in groepsbehandeling, maatschappelijk werk consulten en aanvragen voor een safe house. Wat voor mij werken bij Promentis aantrekkelijk maakt is dat geen dag hetzelfde is. Dat maakt het werk spannend en uitdagend, waardoor je als team en community naar elkaar toe kunt groeien.

Mocht jij nou iemand zijn die hulp zoekt: je bent niet alleen! Bel of mail ons, we komen er samen Ć©cht uit. Wellicht treffen we elkaar in onze prachtige kliniek!

Koen

Sociotherapeut

Koen

Als sociotherapeut zal je mij tegenkomen in de groepen, tijdens het dagprogramma, met een ondersteunende rol voor de persoonlijke behandelaren. Daarnaast verzorg ik ook intakegesprekken met nieuwe cliƫnten en ben ik betrokken bij het regelen van de nazorg.

Promentis heeft een persoonlijke benadering en dit trok mij erg aan. In mijn werk probeer ik ook vanuit een persoonlijke benadering te werken en een vertrouwensband te creƫren. Ik probeer dit te bereiken met humor, een luisterend oor en door transparant te zijn in het contact met cliƫnten.

Verder is Promentis een organisatie die zich vol blijft ontwikkelen, dit proces met ons team is erg uitdagend en leerzaam. Daarnaast maakt ook de dynamiek in de kliniek voor mij het werk uitdagend, maar ook interessant. Dit maakt dat geen enkele dag werken hetzelfde is.

Marloes

Psycholoog

Marloes

Nikita

GGZ-Agoog

Nikita

Verpleegkundige

Sjors

Hans

Woonbegeleider

Hans

Ik ben Hans en werk als woonbegeleider bij Promentis.

Je komt mij veel in de avonden en weekenden tegen. Tijdens mijn diensten heb ik ook vaak mijn (zorg) hond Pluto bij me.

Ik verzorg  met mijn collegaā€™s het avond en weekend programma.

We proberen dat zo divers mogelijk te maken, om voor iedereen wat extraā€™s te bieden. Dat kan een workshop zijn of het vertonen van een (herstel gerichte) film.

Maar er is ook aandacht voor preventie en sprekers van buiten de kliniek.

Ik werk bij Promentis omdat ik geloof dat leven in herstel voor iedereen mogelijk is. Met mijn eigen verslavingsachtergrond weet ik vaak waar cliƫnten mee worstelen. Daarnaast is het een ontzettend leuke en leerzame omgeving in een prachtig pand.

En er is volop ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeƫn.

Wat ik graag mee wil geven aan de mensen die hulp zoekenā€¦ā€¦ Ik besef hoe moeilijk het is om naar hulp te vragen. Maar tegelijkertijd is de hulpvraag ook een signaal dat je beseft dat je het niet meer alleen kan. En dat hoeft ook niet. Bij Promentis zijn professionals en ervaringsdeskundigen in dienst die je willen en kunnen helpen. Door 6 weken afstand te nemen van je ā€œoude leventjeā€ kan je het begin van het verschil maken voor jezelf.

Frauke

Vaktherapeut

Frauke

Twan

Verpleegkundige

Twan

Verpleegkundige

Irene

Hoi, ik ben Irene en werk als verpleegkundige in de kliniek van Promentis. Ook ik ben hersteld van mijn verslaving. Ik ben namelijk in 2018 via Momentum naar Promentis in de toenmalige kliniek in Zuid-Afrika geweest. Dat was het grootste cadeau wat ik ooit aan mezelf heb kunnen geven! Ik drink, rook en gebruik nu niks meer en ik merk dat ik nu zo veel meer van het leven geniet. Ik ‘voel’ weer en ik mag mezelf weer zijn!

Op dit moment volg ik een Hbo-opleiding tot ervaringsdeskundige zodat ik anderen kan helpen in hun weg naar herstel. Ik heb 2 rollen in de kliniek, namelijk als ervaringsdeskundige verpleegkundige maar ook als woonbegeleidster op de groep. Ik herken de emotionele achtbaan waarin je zal gaan komen als je stopt met je verslavingsmiddel of gedrag. Ik wil je daarbij graag ondersteunen zodat ook jij een nuchter leven tegemoet kan gaan. Ik kan het dus jij kan het ook!

Thea

Psycholoog

Thea

Marije

Sociotherapeut

Marije

Mijn naam is Marije en ben als sociotherapeut werkzaam bij Promentis. Inmiddels heb ik ruime werkervaring als social worker/ggz agoog in diverse settingen.

Vol toewijding met mijn passie en ervaring vind je mij hier een groot gedeelte van de week in de kliniek. Promentis  is een warme kleinschalige kliniek waarbij er ruimte is voor de individuele cliĆ«nt maar ook voor de groep. Dat spreekt me erg aan! Ik mag vanuit mijn expertise (werkervaring weg) mijn bijdrage leveren aan het naastenprogramma. Deze is bedoeld voor de naasten die achter blijven wanneer hun dierbare in de kliniek verblijft. Heel mooi om de verbinding na 3 weken opname te zien tussen cliĆ«nt en de familie. Ook zou je me kunnen tegenkomen na aanmelding bij Promentis want ik neem wekelijks intakes af. 

Kok

De Huiskok

Suzanne

Tuintherapeut

Suzanne

Secretaresse

Carin

Sinds juli 2019 werk ik op het secretariaat en krijg daardoor veel te maken met onze cliĆ«nten en hun naasten, en dat is wat mijn werk zo bijzonder maakt. Zien hoe onze cliĆ«nten worden begeleid en bij wijze van alles voor uit de kast wordt gehaald is waar Promentis voor staat. Dat doen we samen met alle collega’s waarin de administratieve verwerking maar een zeer klein onderdeeltje in dit proces is.

Verpleegkundige

Sandra

Regiebehandelaar

Janno

Secretariaat

Nanna

Psychotherapeut

Josine

Jouw foto hier?

Vacatures

Promentis is aan het groeien. Geloof jij ook dat blijvend herstel van een verslaving mogelijk is? Heb je affiniteit met onze doelgroep? Wacht dan niet met solliciteren op Ć©Ć©n van onze vacatures.

Mail naar: sollicitaties@promentis.nl

Vacatures:https://www.promentis.nl/vacatures/

Verpleegkundige

Bart

Woonbegeleider

Christian

Verpleegkundige

Geert-Jan

Ik ben verpleegkundige en mijn expertise ligt met name op jouw lichamelijke gezondheid.

Graag help ik je bij het herstel van je lichaam tijdens het verblijf in de kliniek. Het kan het zijn dat je je lichaam weer voelt omdat je weer gaat sporten, je beter eten en gaat wandelen. Ā 

Ook zie ik vaak dat mensen veel minder medicatie nodig hebben als ze een tijdje hier zijn opgenomen. Samen met de huisarts wordt gekeken waar je behoefte aan hebt zodat je goedĀ ingesteld naar huis kunt!

Opname coƶrdinator

Nancy

Verpleegkundige

Patricia

Psycholoog

Lindsey

Stagiaire

Nikkie

Verslavingsarts

Natalia