Onze kliniek

Promentis is d├ę specialistische GGZ en heeft een unieke locatie in Noord-Brabant. Op onze locatie hebben wij een betrokken team aan specialisten werken die hulp bieden aan mensen die worstelen met hun bestaan en die hun dagelijkse verantwoordelijkheden niet meer aankunnen. De kliniek van Promentis bevindt zich in Sint-Oedenrode.

Wat kun je verwachten?

Directe opname in onze kliniek

Behandelingen en programma op maat

Aandacht: Voeding, sport en ontspanning

Uniek familieprogramma

Welkom!

Welkom bij onze kliniek in Sint-Oedenrode, Noord-Brabant. Een prachtig gebouw in een bosrijke, rustige omgeving. Een veilige plek voor jou om van je verslaving los te komen. In onze kliniek is alles aanwezig voor een specialistische behandeling.

Ben jij of ken jij iemand met een verslaving, eetstoornis, obsessief gedrag of persoonlijkheidsstoornis? Neem contact met ons op!

Klinische behandelingen in een veilige setting

Omgeving voor rust en herstel

Bij Promentis verblijf je tijdens je behandeling +/- 6 weken in een kliniek in Sint-Oedenrode. Deze is gelegen in een rustige en comfortabele omgeving.

Onze kliniek ligt op een bereikbare locatie, zowel per auto als per openbaar vervoer; direct in de buurt van bos, water en natuur. De kliniek beschikt over eigen parkeerplekken met rondom een grote tuin met vijver en een groot grasveld met diverse sportmogelijkheden aan de achterkant van de kliniek.

Hoe ziet onze kliniek eruit?

De kliniek kent een gescheiden behandel-, verblijfs-, overnachtings- en werkgedeelte. Je voelt je direct thuis in de gezellige, bijzondere sfeer met een knipoog naar het historische karakter van het pand en de omgeving.

Een deskundig en fijn team

Ons team bestaat uit ongeveer +35 zorgprofessionals. Van sociotherapeuten tot psychiaters, van verpleegkundigen tot mindfulness trainers. Promentis beschikt over een divers team dat jou zal gaan helpen om beter om te gaan met jouw verslaving en obsessieve gedrag.

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Esther

Esther

PMT/vak-therapeut
Olivier

Olivier

Psycholoog
Evy

Evy

Psycholoog
Koen

Koen

Sociotherapeut

Een kijkje in onze kliniek

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je graag wilt weten hoe onze kliniek eruit ziet en welke mogelijkheden er zijn. Onze kliniek in Sint-Oedenrode ligt bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving en biedt een rustige setting voor al onze cli├źnten.

Ben jij benieuwd naar onze kliniek? Neem dan snel een kijkje!