Wat kun je verwachten?

Welkom bij onze kliniek in Weert, Noord-Brabant. Een prachtig gebouw in een bosrijke, rustige omgeving. Een veilige plek voor jou om van je verslaving los te komen. In onze kliniek is alles aanwezig voor een specialistische behandeling. Ben jij of ken jij iemand met een verslaving? Neem contact met ons op!

Jarenlang ervaring

Voorheen zat onze kliniek in Zuid-Afrika, Paarl. Maar sinds oktober 2020 is onze kliniek gevestigd in Sint Oedenrode en sinds 2022 in Weert! Een andere locatie, een ander gebouw, maar met dezelfde kennis zetten wij ons voor jou in. We kunnen ons als behandelaren van Promentis goed voorstellen in wat voor situatie je verkeert. We gunnen ieder een leven zonder verslaving en zetten hier graag samen met jou op in. Met onze behandeling willen we je inzicht bieden in hoe het komt dat je verslaafd bent geraakt én hoe het anders kan. Stoppen doe je niet alleen, we doen het samen.

Een plek voor rust en herstel

Bij Promentis verblijf je tijdens je behandeling in een kliniek in Weert. Deze is gelegen in een rustige en comfortabele omgeving. Ons gebouw ligt op een bereikbare locatie, zowel per auto als per openbaar vervoer; direct in de buurt van bos, water en natuur. Er zijn eigen parkeerplekken met rondom een grote tuin.

Klinische behandelingen in een veilige setting

Hoe ziet onze kliniek eruit?

De kliniek kent een gescheiden behandel-, verblijfs-, overnachtings- en werkgedeelte. Je voelt je direct thuis in de gezellige, bijzondere sfeer met een knipoog naar het historische karakter van het pand en de omgeving.

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier Middendorp Psycholoog

Olivier

Psycholoog
Koen Penterman Sociotherapeut

Koen

Sociotherapeut
Lori Maatschappelijk werker

Lori

Maatschappelijk werker
Babette changes ggz weert

Babette

Maatschappelijk werker