Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.

Rosemarijn

Bestuurder/ Eerste Geneeskundige/ Psychiater

Rosemarijn aan het woord:

Als psychiater heb ik in verschillende instellingen gewerkt, zowel in Nederland als in Zuid-Afrika en als arts tevens in de tropen. Deze ervaring heeft mijn blikveld verruimd en geholpen om creatief en flexibel om te gaan met complexe en ingewikkelde omstandigheden. Ik wil deze ervaring graag inzetten om samen met de cliënten die ik zie te onderzoeken waarin hun kracht zit en hoe zij deze kunnen versterken en inzetten om hun leven een andere wending te geven.

Ik heb specifiek ervaring met cliënten met verslavingsproblematiek en trauma (PTSS). Als psychiater schrijf ik soms medicatie voor, ik hecht ook sterk aan de inzet van psychotherapie. Er zijn verschillende psychotherapeutische referentiekaders (vormen van psychotherapie). Ik ben altijd onder de indruk van de kracht van groepspsychotherapie. Binnen de klinische opname zijn de groepspsychotherapiesessies belangrijk.

Ik werk graag bij Promentis omdat wij staan voor een warme, cliëntgerichtheid aanpak waarbij ik mijn nieuwsgierigheid en interesse in anderen kan inzetten.

<< Terug naar teampagina

"Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

Peggy (eetstoornis)

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staf is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

Marc (drugsverslaving)

"Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

Stefan (gokverslaving)

"Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

Kristel (drugsverslaving)