Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.

Greetje

Procesbegeleiding

Greetje aan het woord:

Ik ben Greetje, als trajectbegeleider ondersteun ik jou en je naasten in de voorbereidingen op je vertrek naar onze kliniek. Vanaf het moment van aanmelding probeer ik je bij te staan in al je vragen en dingen waar je tegen aan loopt. Waar ik zelf erg blij van word binnen Promentis is de warme en open sfeer. Promentis voelt voor mij als een warm bad en ik hoop dat jij dit gevoel ook gaat ervaren.

<< Terug naar teampagina

"Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

Peggy (eetstoornis)

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staf is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

Marc (drugsverslaving)

"Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

Stefan (gokverslaving)

"Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

Kristel (drugsverslaving)