Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.

Eva

GZ-Psycholoog

Eva aan het woord:

Door mijn achtergrond als psycholoog ben ik zorginhoudelijk gefocust en gaat mijn aandacht uit naar de menselijkheid binnen de zorg. De grootste waarde voor mij ligt in het contact met de mensen om mijn heen, collega's niet anders dan cliënten. Deze persoonlijke benadering zit tevens verankerd in de visie van Promentis. Ik werk graag creatief, innovatief, persoonsgericht en ben soms wat bijzonder in mogelijkheden zoeken tot goede zorg.

<< Terug naar teampagina

"Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

Peggy (eetstoornis)

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staf is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

Marc (drugsverslaving)

"Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

Stefan (gokverslaving)

"Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

Kristel (drugsverslaving)