Afkickkliniek Brabant

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in Brabant? Hebben de problemen van jouw verslaving ook teveel invloed op je dagelijks leven? Zie je door de bomen het bos niet meer waardoor privé problemen te groot zijn geworden? Zie je geen uitweg meer? Wil je daarom nu echt aan je verslaving gaan werken?

Ten eerste is het erkennen van je problemen is de eerste stap op weg naar een leven zonder verslaving. Onze afkickkliniek in Brabant biedt jou een helpende hand. Ons deskundige en betrokken behandelteam helpt jou weer op weg, wij bieden een professionele begeleiding op de gebieden waar jij het moeilijk mee hebt.

Promentis, afkickkliniek in Brabant

In onze afkickkliniek in Brabant werken wij met een betrokken, deskundig en gespecialiseerd team van o.a. psychiaters, een verslavingsarts een PMT'ers, sociotherapeuten, maatschappelijk werkers, GGZ-agogen en klinisch psychologen. Bij Promentis staat jouw persoonlijke behandeling centraal. Wij hebben de behandeling op onze locatie in Weert speciaal ontwikkeld om jouw afkick traject zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Waarom naar een afkickkliniek in Brabant?

Woon jij in Brabant en ben je opzoek naar een afkickkliniek in Brabant? De kansen op volledig herstel zullen toenemen als je het behandelprogramma volledig doorloopt. Herstellen en afkicken is een goede keuze om je volledig te focussen op jezelf en je herstel. Promentis heeft een afkickkliniek in een rustig, veilig en prachtig bosrijk gebied, in Weert, nabij Brabant. Door de fysieke afstand met het thuisfront te vergroten, kan jij in alle focus werken aan je herstel.

In rust afkicken in de buurt van Brabant

Het klinkt in eerste instantie wellicht een beetje vreemd, maar hoe meer je je thuis voelt in onze afkickkliniek, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling. Daarom is een gastvrije en huiselijke omgeving het belangrijkste. Samengevat hebben wij onze afkickkliniek uitgerust voor intensieve behandelingen, waarbinnen leefstijl en beweging een grote rol spelen. Wist je dat wij een speciale ruimte met o.a. een tafeltennistafel hebben staan, waar je lekker kunt bewegen in je vrije tijd?

(*Bekijk ook de video 📸 hieronder!)

Je vindt bij ons onder andere de volgende accommodaties:

  • 32 eenpersoonskamers (met eigen badkamer);
  • faciliteiten voor familieontvangst;
  • een restaurant (gezonde en keuze uit vegetarische maaltijden);
  • een prachtige omgeving voor buitenactiviteiten;
  • hooggekwalificeerd, gastvrij en discreet personeel.

Heb jij hulp nodig?

Ervaar jij problemen met bijvoorbeeld alcohol, drugs, medicijnen, gokken of internet, dan kan een ambulante behandeling soms niet intensief genoeg zijn. Wanneer er te weinig zorg, begeleiding of structuur wordt geboden is het wellicht beter passend om in onze afkickkliniek opgenomen te worden.

Verblijf je in onze afkickkliniek dan kun je rekenen op dag en nacht zorg, van een deskundig team van psychologen, GGZ-Agogen, sociaal werkenden, verpleegkundigen, psychiaters, psychotherapeuten, sociotherapeuten en meer.

> Maak kennis met ons team!

Meer dan een afkickkliniek alleen

Promentis biedt klinische zorg (verslavingszorg) aan en wordt al snel een ‘afkickkliniek’ genoemd. Veel mensen denken dat het hier alleen om het stoppen met drugs gaat. Promentis heeft heel haar behandelvisie aangepast om juist deze mensen met een verslaving, eetstoornis of obsessief gedrag te leren inzien hoe zij hier qua gedrag in kunnen veranderen en mee om kunnen gaan.

Neem een kijkje in onze kliniek!

Ben jij benieuwd hoe onze kliniek er van binnen uitziet en wat je kunt verwachten?
Bekijk de video voor sfeerimpressies van onze kliniek in Weert.

Waar heb jij hulp bij nodig?

Alcohol

Overmatig wijn, bier en sterke drank

Drugs

Amfetamine, Cannabis, Cocaïne, GHB

Medicatie

Slaap- en kalmeringsmiddelen

Proces

Gokken, Internet, Liefde, Seks/Porno

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier

Olivier

Psycholoog
Koen

Koen

Sociotherapeut
Marloes

Marloes

Psycholoog
Thea

Thea

Psycholoog

Onze prachtige kliniek

Onze kliniek in Weert ligt buiten je eigen leefomgeving, een omgeving die op allerlei manieren verbonden is met je probleem, in die zin biedt een verblijf in onze kliniek je alle ruimte om je te kunnen concentreren op je behandeling.

Geen lange wachttijden, directe opname

Behandelingen en programma op maat

Hooggekwalificeerd, multidisciplinair behandelteam

Vervolgtraject na klinische opname

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om 6 weken ergens klinisch opgenomen te worden. Mocht je vragen hebben over onze kliniek of wil je wat foto's bekijken?